Doorgaan naar hoofdcontent

Update van Lizzy...

Met Lizzy gaat het heel goed, maar ze blijft altijd een beetje op haar hoede en schrikt nog steeds van bepaalde geluiden.
Ze is nu al drie jaar en we willen haar niet missen, wat een mooi dier is het en zo ontzettend eigenwijs....

En heel trouw, ze blijft altijd dicht in de buurt van ons en vind het heel gezellig om alleen maar naar je te kijken.

Het is geen echte knuffelkat en komt alleen als hare koninklijke hoogheid zin heeft om op je schoot te zitten, nou.... daar moeten we maar tevreden mee zijn.

je kunt zoiets niet dwingen, toch?

Ze heeft ook een vriendje , de buurkat Camel, een heel lief rood katertje die al heeeeel oud is en Lizzy rent graag achter hem aan en tikt steeds zijn staart aan, dat is zo leuk en grappig om te zien!

Wat zijn dieren toch lief!

groeten van Marijke(en Lizzy)



Reacties

  1. Ja he dieren liefde is al voor altijd en eeuwig spijtig genoeg is mijn musti al 17 jaar oud en echt op de sukkel en ben bang dat het ook niet meer lang gaat duren dus geniet met volle teugen van LIzzy
    grtjs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze ziet er wel heel erg knuffelbaar uit. Die van mij zijn al 14 en 16. Eén knuffel en één hooghartige, een beetje als Lizzy, alleen als het haar uitkomt wordt er geknuffeld.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Lizzy

Heerlijk relaxen wat kan een kat dat toch goed, soms om jaloers op te worden. lekker eten, veel geaaid worden en vooral heel veel slapen. Af en toe even spelen...vooral niet te veel want dat is ook vermoeiend en dan weer heerlijk terug naar warme slaapplekje.  Wat een heerlijk leventje....zal ze het beseffen?....Ik denk het niet..... Ga maar weer slapen hoor Lizzy, je bent mijn allerliefste kat.....

Cute Baby Boy & Baby Girl Designs!